Kategori: bensinkollen

BensinKollen uppe igen!

Hej alla glada BensinKollen-användare!

Som de flesta säkert märkt så har BensinKollen legat nere ett par månader, både webben och Android-applikationen. Detta beror på att hosting leverantören strulat och det har tagit lite tid att få allt på banan igen. Beklagar verkligen detta och att jag inte informerat er…

Nu ska dock båda två vara uppe och förhoppningsvis fungerar allt som vanligt igen! Hör av er om ni hittar något konstigt.

En planerad Android-release är på gång som bland annat löser problemet med scrollning i listor och möjliggör uppladdning av bilder även för gratisversionen.

Trevlig helg!

BensinKollen passerar över 20 000 användare!

Vi är nu över 20 000 personer som använder BensinKollen och BensinKollen PRO, och vi blir fler och fler för varje dag! Ju fler vi är som hjälper till att hålla priserna uppdaterade desto bättre blir applikationen, och det blir enklare att hitta billig bensin. Det vill säga mer pengar över till annat! :)

Så tipsa gärna vänner och bekanta så är vi snart över 50 000!

BensinKollen PRO!

BensinKollen PRO är nu också tillgänglig! Det är en reklamfri applikation med flera nya funktioner:

– Registrera dina bränslekostnader och ditt fordons körsträcka och håll koll på din bils bränsleförbrukning, hur många liter du tankar och hur bensinpriset förändrats.
– Ladda upp en bild av din favorit-mack
– Reklamfri!

Applikationen kostar bara 7 kr och finns att ladda ner från Android Market här.