BensinKollen och iqtaxi på Appland!

Nu finns även BensinKollen och itaxi att ladda hem från Appland.se. Appland är en marknadsplats för svenska Android-applikationer. Till skillnad från Android Market så testas och kvalitetssäkras alla applikationer som läggs ut, och båda mina appar har godkänts! :)

Här är lite mer info om Appland:

Alla appar är kvalitetskontrollerade så du kan känna dig trygg när du laddar ner den till din telefon. Appland innehåller både gratis- och betalappar. Väljer du att köpa en app så läggs kostnaden på din mobilräkning eller dras från ditt kontantkort, du behöver alltså inte registrera dig eller använda kreditkort. För att kunna ladda ner gratis- eller betalappar måste du först installera Appland i din smartphone.

Kolla in Appland här!

En kommentar

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>